Genieten van Deedraa

Deedraa

Deedraa kom ik al jaren tegen op verschillende websites. Deze heerlijke dame laat via haar foto's haar heerlijke lichaam zien. Zelfs nu op haar rijpe leeftijd blijft zij mij prikkelen en geeft mij veel geil genot. Het is denk ik haar openheid over hoe ze is wat mij boeit. Ik volg haar daarom ook al jaren.


Deedraa: 

Ik ben een nudist en naaktmodel. GeilopSlipje is een goede webvriend van mij. Ik vind het leuk als hij mijn foto's plaatst in zijn prachtige web site.

naaktmodel deedraa 

Eigen watermerk

Sinds kort krijg ik van Deedraa foto's toegestuurd met een nieuw watermerk. Prachtig!! Ik mag deze foto's vrij publiceren. Alleen al het zien hiervan maakt me bloedgeil. Ik ben haar zeer dankbaar.


Hieronder een geil eerbetoon aan haar heerlijke lichaam

Heerlijk fantaseren over haar slipje en wat er na gebeurt     

Deedraa toen en nu. Al die tijd is het een heerlijke vrouw. ik ben lekker op haar klaar gekomen op haar doorschijnende kleding. Ook geil ik op andere fantasien die ik over haar heb. Kijk maar.

mooi he??
mooi he??
klaargekomen op Deedraa
klaargekomen op Deedraa
ode aan mijn geile inspiratie
ode aan mijn geile inspiratie
geilen op m'n weblief
geilen op m'n weblief

Lady in red

Dit is Deedraa op haar mooist. In een rood slipje. rood is ook mijn favoriete slipjeskleur. Het geeft haar een een heel geil accent. Het doet je meer naar haar billen, kutje en benen kijken. Ja, ook die mooie benen. Puur genieten dit.

Is ze niet prachtig

Maak een gratis website.