Lekkere zomer

06-10-2018

het was een heerlijke zomer. warm, en dat betekende dat de vrouwen er ook heerlijk bij liepen. als man van 62 zag ik dat de rokjes en jurken weer terug zijn net als zo'n 20/30 jaar geleden. toen hadden de dames er nog degelijke onderbroekjes onder, maar tegenwoordig is dat anders. de stofjes van jurkjes/rokjes zijn dunner en soepeler, waardoor je de beweging van de billen nog beter ziet, en geloof me dat is een waar genot. als je dan die billen heerlijk ziet bewegen probeer je te raden wat voor slipje ze aan heeft, of niet dus.

ik woon en werk in het centrum van de stad dus als ik door het centrum wandel zie ik bovenstaande vaak voor m'n ogen gebeuren, en geloof me, dat maakt me echt geil. zoveel lekkere kontjes om van te genieten.
ook de broeken van de dames zijn nu anders. ze zitten als een tweede huid om hun benen en billen, dus hoe hun bekken in elkaar zit laat zich makkelijk raden. soms zitten die broeken zo strak dat ze een cameltoo hebben. ze konden net zo goed naakt voor me staan, en geloof me, ze zouden mijn stijve zien.
het was dus een warme, maar vooral en geile zomer.

Maak een gratis website.