Geilen met Annette

01-04-2021

Ik sta naakt achter je en geniet van je heerlijke kont. Ik krijg de aandrang om m'n onderlichaam tegen je billen aan te drukken. Ik kan me niet inhouden en doe het ook. M'n piemel staat al aardig en ik druk hem tussen je billen. Ik voel de heerlijke stof van je slip tegen hem aan schuren. Dat maakt me alleen maar geiler. Dan doe ik de bh los en mijn handen gaan naar je voorkant naar je borsten. Ik laat je bh vallen en met 1 hand streel ik je borsten en knijp zachtjes in je tepels. Mijn andere hand glijd over je buik naar beneden naar de voorkant van je rode slipje. Ik streel de plek waar je lipjes zijn. Ik merk dat jij nu ook al aardig geil bent want je beweegt je billen lekker tegen m'n onderbuik. Ik kan dan ook niet laten om neukbewegingen te maken. Mijn pik is nu super hard. Mijn hand gaat nu aan de voorkant in je rode slipje, op zoek naar je klitje. Daar speel ik dan lekker mee. Ik merk dat jij hier heel erg op reageert. Jij gaat denk ik klaar komen. Jouw twerkende kont en mijn neuk bewegingen zorgen er voor dat ik mijn zaad in m'n ballen voel opborrelen. Aaaahhhhh. Mijn zaad spuit eruit tegen de stof van rode slipje, daar lekker tussen je benen. En aan jouw gekronkel tegen mij aan denk ik dat jij nu ook komt.

Dan als jik nog staat te hijgen draai jij me om en trek je langzaam je slipje uit. Je hou hem voor m'n ogen,...ik ziet aan de binnenkant een natte vlek van je sapjes, aan de buitenkant een witte dikke plek zaad. Je likt aan je slipje en likt het witte zaad op. Dan geef je het slipje aan mij,....lik mijn sapjes eruit,...proef me door de stof heen, zeg je.

En terwijl ik lik en ruik aan he natte plek, pak je m'n pik beet,....en begint me te trekken. Ik merk dat je het slipje likken en de sapjes proeven daarvan me weer geil maakt......je zak door je knieen en begint me te pijpen. Met lange halen diep je mond in en weer eruit. In een langzaam tempo, maar je voelt dat m'n pik groeit en ik zwaarder gaat ademen,......

Dan zeg je,....trek dat slipje aan,......en ik doet wat je zegt. M'n pik steekt er een stukje boven uit,..en net alleen dat blote stukje van m'n eikel ga je likken. Erom heen en dan weer plagend over dat spiertje.

M'n pik begint te trillen,....ik kreunt,....ik roep dat je wil klaarkomen maar dan stop je en pak je de door het slipje strak gehouden ballen en zorg je ervoor met wat knijpen dat m'n orgasme even wegebt.

Nog niet geile vent,.....nog niet. Ik wil eerst goed genieten.

je slipje voelt super lekker, en door mij te stoppen staat m'n pik er nu super strak in. ik voel dat ik dicht tegen m'n orgasme aanzit. ik moet dan ook in actie komen. ik draai je om zodat ik tegen je nu blote kont aankijk. ik geef je een stevige pets op je billen. ik streel ze. doe ze iets uit elkaar zodat ik je poepgaatje goed zie. met m'n wijsvinger voel ik je anus. ik masseer je poepgaatje. dan steek ik er een vinger in, heel voorzichtig. je slaakt een kreetje. 'niet doen', zeg je, ik doe wel voorzichtig zeg ik. ik steek nu m'n hele vinger er in, en langzaam voel ik het soepeler worden. nu dus mijn tweede vinger er bij in. ik begin je te neuken met m'n vingers. ik hoor je kreunen en hijgen van genot. dan haal ik m'n pik uit je slipje, waarvan de natheid zo heerlijk tegen m'n ballen voelt. ik druk m'n eikel tegen je poepgaatje, langzaam ga ik naar binnen. je kreunt nu luid. ik druk langzaam door tot ie er helemaal in zit. dan begin ik je te neuken in je kontje, op en neer. je geeft heerlijk tegendruk als ik me in je druk. je poepgaatje voelt zo lekker warm en nauw om m'n pik. ik voel m'n zaad weer komen, nu moet het wel, je kunt me niet tegenhouden lekkere slet. kreunend spuit ik nu m'n zaad in je lekkere warme kontgaatje. nog lekker samen nahijgend geef ik je een dikke zoen. 

Maak een gratis website.