Het gevonden witte slipje

05-04-2019

 Gisteren liet ik de hond uit. Niet zo ongewoon dus, ware het niet dat in tuin achter onze huizen ik een klein wit slipje vond. Ik besloot het mee te nemen, want slipjes zijn mijn fetisj.

Vandaag liet ik weer mijn hond uit, de zelfde route. In de achtertuin aangekomen zag ik daar een vrouw, ik schat een jaar of 35, die in de begroeiing stond te turen. Zo van de achterkant zag ik dat ze een heerlijk strakke broek aan had, waar haar billen goed in uit kwamen. Ik denk dat ze er geen slipje onder had, zo duidelijk bewogen die billen. Plots kek ze me aan en vroeg:"pardon mijnheer, er gisteren een slipje van me van het droogrekje afgewaaid heeft u het misschien gezien"? Ik wist even niet wat ik moest zeggen want ik had vanmorgen in een geile bui dat slipje aangetrokken en droeg het nu onder mijn sportbroek. "tja"zei ik "om eerlijk te zijn heb ik het gevonden en draag ik het nu". Ze keek me even aandachtig aan en er verscheen een glimlach om haar mond. "mag ik mijn slipje weer terug"vroeg ze. Ik zei "oké, maar dat kan niet hier he". "Zal ik even met je meelopen naar je huis? Dan kan je me het daar terug geven". "Prima" zei ik "loop maar mee". Bij mijn huis aangekomen deed ik de deur van slot en liet haar binnen. Ze liep voor me de trap op en ik keek pardoes tegen haar heerlijk bewegende billen aan. Ik voelde in mijn sportbroek iets uit het kleine slipje floepen. Ik kreeg een stijve leuter. In de kamer aangekomen zei ik "ga zitten". Ze nam plaats op de bank keek me aan en zei "kom eens hier?". Ik ging voor haar staan en ze pakte me pardoes bij mijn billen en trok me naar haar toe. Ik voelde haar hand achter in mijn sportbroek gaan en haar vingers vonden al gauw de achterkant van het slipje. Ze volgde de string richting mijn poepgaatje, deed het opzij en plots zat ze met een vinger in mijn anus te vingeren. Ik voelde mijn piemel super stijf worden. Plots deed ze mijn sportbroek helemaal naar beneden en stond ik met mijn stijve leuter voor haar gezicht. Ze pakte die en deed hem in haar mond, en begon er heerlijk aan te zuigen. Ik was in alle staten, wat deed ze dat heerlijk. Plots duwde ze me iets naar achteren en stond op en duwde mij op de bank. Met het kutje op mijn ooghoogte begon ze verleidelijk haar strakke broek omlaag te stropen. Toen ze met een ontbloot onderlichaam voor me stond, duwde ze mijn gezicht tegen haar kutje. Ik kon niets anders dan haar likken. Haar kutje, haar klitje. Ondertussen ging mijn hand via haar billen naar haar poepgaatje en begon haar daar te vingeren. Dit vond ze super lekker want ze stond voor me te kronkelen en te kreunen. Toen ging ze bij me op de bank, haar benen wijd over mijn benen heen en pakte mijn lul. Die leidde ze haar kutje binnen en begon me te berijden, op en neer, op en neer. Ik voelde al gauw dat er in mijn ballen iets gebeurde en al gauw kwam ik in haar klaar. Ik voelde haar kutlippen ook heerlijk knijpen dus zij kwam ook.

Zo zaten we nog even uit te rusten toen ze omhoog kwam en mijn lul uit haar floepte. Ze tilde mijn heupen op en stroopte het kleine slipje naar beneden en pakte het op. "Volgende keer als ik weer een slipje kwijt ben, kom ik wel gelijk naar je toe. Ok"? zei ze. "Helemaal oké" zei ik.

Vanavond vond ik een slipje in mijn brievenbus

Maak een gratis website.